På Pinetree har vi en vision och mission att skilja oss från mängden.

Genom att jobba som en agentur är värdet för dig som arbetstagare att vi har ett mycket brett nätverk av partnerbolag som vi löpande kvalitetssäkrar.

Vi har vänt upp-och-ned på rekrytering och headhuntar spännande företag.

Vi utgår från individen och jobbar proaktivt för att matcha personliga önskemål.

Vad Pinetree gör annorlunda:

1.

Vi träffar många specialister inom en mängd branscher och skapar långsiktiga relationer. Vi lär känna önskemål om framtida karriärval och jobbar proaktivt för att finna en så bra matchning som möjligt. Många av de vi hjälpt vidare i karriären ser det som väldigt underlättande att få den servicen.

2.

Vi skannar marknaden och träffar löpande spännande företag. Eftersom vi förstår deras verksamhet, tekniker, utvecklingsmöjligheter, lön, förmåner, kultur etc så kan vi matcha det mot individuella behov och önskemål om framtida arbetsgivare. På så sätt kan man undvika att söka 10 jobb och inse att 9 av dem inte matchade önskemålen.

3.

Vi bistår våra ”kandidater” med djup kunskap om arbetsrätt, löner, olika pensionsavtal etc. Allt för att säkerställa att de får ett bra avtal med bra villkor. Många lovar guld och gröna skogar. Vi är kritiska för din skull.

4.

Vi har ett stort nätverk och många kontakter in på olika företag i olika branscher. Vi är experter på att lyfta individuella styrkor och har stort förtroende hos våra uppdragsgivare. Det gör att du som sökande inte är begränsad av ett eget kontaktnät och/eller att bli en i mängden av ansökningar. Det är snarare en genväg för ett möte.

5.

Att du kommer trivas i din framtida roll är arbetsgivarens ansvar. Och nöjdhet är subjektivt. Det kan vara arbetsmiljö, ledarskap, kollegor och tusen andra saker. När du av någon anledning inte trivs? Då är det vår mission att hjälpa dig vidare.

Nyfiken på att höra mer?

Kontakta oss idag och låt våra experter berätta hur dom kan ändra ditt liv till det bättre!

RING OSS

+46 8 410 455 00

BESÖK OSS

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

MAILA OSS

Info@pinetree.se