Vår mission är att hjälpa dig hitta rätt!

Det gör vi genom att:
  • Vara uppsökande i att hitta intressanta företag och partnerbolag, allt från mindre till större bolag inom diverse branscher. Tack vare vårt breda nätverk av aktörer är möjligheterna i att hitta rätt tjänst och arbetsgivare för just dig därmed stora.
  • Arbeta som en agentur, vårt fokus ligger alltid i att se till ditt bästa. Allt från att förhandla om attraktiv lön till rättvisa/schyssta anställningsvillkor.
  • Arbeta proaktivt i att matcha dina personliga önskemål med en intressant
      arbetsgivare.
  • Vara lyhörda för dina krav och önskemål när du känner dig redo att vilja gå vidare. Genom att vi i ett tidigt stadie vet vad dessa är, har vi bättre möjligheter att matcha och erbjuda tjänster som vi vet lever upp till dessa önskemål (och även mer därtill).

Vad Pinetree gör annorlunda:

1.

Vi träffar många specialister inom en mängd branscher och skapar långsiktiga relationer. På så sätt lär vi om potentiella karriärval och arbetar proaktivt för att finna en så bra matchning som möjligt utifrån just dina önskemål. Många av de vi hjälpt vidare i karriären ser det som underlättande att få den servicen.

2.

Vi skannar marknaden och träffar löpande intressanta företag och organisationer. Genom att få inblick i deras verksamheter, tekniker, utvecklingsmöjligheter, förmåner, kultur etcetera har vi goda möjligheter att matcha det mot individuella behov och önskemål om framtida arbetsgivare. På så sätt kan en undvika att söka 10 jobb och inse att 9 av dem inte matchade önskemålen.

3.

Vi bistår med kunskap och rådgivning om arbetsrätt, löner, pensionsavtal etcetera. Detta för att säkerställa att avtal med bra villkor erbjuds. Många lovar guld och gröna skogar – Vi är kritiska för din skull.

4.

Pinetree har ett stort nätverk och många kontakter hos företag och organisationer i olika branscher. Vi är experter på att lyfta individuella styrkor och har stort förtroende hos våra uppdragsgivare. Det gör att du som sökande inte är begränsad av ett eget kontaktnät och/eller att bli en i mängden av ansökningar. Det är snarare en genväg för ett möte.

5.

Att du kommer trivas i din framtida roll är arbetsgivarens ansvar. Och nöjdhet är subjektivt. Det kan vara arbetsmiljö, ledarskap, kollegor och tusen andra saker. När du av någon anledning inte trivs? Då är det vår mission att hjälpa dig vidare.

Nyfiken på att höra mer?

Kontakta oss idag och låt våra experter vara ett stöd i ditt nästa steg!

RING OSS

+46 (0)70 861 45 31

BESÖK OSS

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

MAILA OSS

Info@pinetree.se