Skräddarsydd rekrytering för er!

Varför Pinetree:
  • Vi har gått ifrån de mer traditionella rekryteringsteknikerna och arbetar med att kombinera tekniska lösningar med personlig kontakt.
  • Vi arbetar standardiserat med stora mängder data vilket resulterar i ett effektivt rekryteringsarbete i att hitta kvalitativa kandidater för ert behov.
  • Vår styrka ligger i att vi aldrig frångår vikten av det personliga och att vara lyhörda. Det gäller både för våra partners/kunder och kandidater.
Pinetree recruiting kontakta oss

Våra tjänster

Några av våra absolut bästa paket!

Sourcing as a Service

Sourcing as a Service är Pinetree:s skräddarsydda SaaS-tjänst som erbjuder en tid- som kostnadseffektiv rekryteringslösning till cirka 70% av kostnaderna…

Läs mer

Sourcing as a Service är Pinetree:s skräddarsydda SaaS-tjänst som erbjuder en tid- som kostnadseffektiv rekryteringslösning till cirka 70% av kostnaderna jämfört med att ta in externa rekryteringsfirmor eller inhyrda rekryteringskonsulter. För att uppnå det resultatet arbetar vi utifrån att kombinera kvantitet (research och sourcing av en stor mängd kandidater) med en dedikerad projektledare/rekryterare som ansvarar för kvalitet (kvalitetssäkring, assessment, kontinuerlig kontakt, behovsanalys och uppföljning).

Som kund får ni ett team bestående av*; en researcher, en headhunter/mötesbokare och en projektledare/rekryterare, vilka tillsammans arbetar för att säkerställa uppsatt kravprofil. Pinetree sköter all kommunikation, administration, referenstagningar och avstämningar med både er och kandidaterna. Tack vare att ha en tydlig fördelning av arbetsuppgifter i vårt team uppnår vi en högre effektivitet och i slutändan kvalité.

* Beroende på anställningsbehov kan teamet utökas eller reduceras beroende på mängd av kandidater som ska tillsättas. Kostnaderna kan därmed justeras beroende på ert behov.

Recruiting as a Service

Oavsett om ni saknar en intern rekryterare eller tillfälligt behöver förstärka er befintliga rekryteringsavdelning kan Pinetrees erfarna rekryterare…

Läs mer

Oavsett om ni saknar en intern rekryterare eller tillfälligt behöver förstärka er befintliga rekryteringsavdelning kan Pinetrees erfarna rekryterare hjälpa er. Tack vare vår erfarenhet av att arbeta specialiserat mot IT-branschen har vi ett öga för att hitta intressanta och högkvalitativa kandidater.

Genom att kombinera en djupgående analys av nuvarande situation och framtida behov tar vi fram en handlingsplan för en effektiv och träffsäker rekrytering. I kombination med någon eller del av våra övriga produkter säkerställer vi en kvalitativ process i samtliga delar av rekryteringen för att hitta rätt kandidat/kandidater utifrån era önskemål och behov.

Pinetree Agency

Vi träffar och samtalar löpande med erfarna profiler, juniora som seniora, med erfarenheter från en rad olika roller och branscher…

Läs mer

Vi träffar och samtalar löpande med erfarna profiler, juniora som seniora, med erfarenheter från en rad olika roller och branscher. Genom att etablera en personlig kontakt får vi en inblick i deras individuella krav och önskemål om en framtida arbetsgivare och därmed goda möjligheter till att hitta en passande matchning till våra partners/kunders kravprofiler.

Pinetree har specialiserade avdelningar inom områden såsom Frontend, Test Q&A, UX & UI, Management med flera. Oavsett om ni letar efter en dedikerad och erfaren utvecklare eller ledare med flerårig spetskompetens kan Pinetree hjälpa er hitta rätt person för jobbet.

.

RING OSS

+46 8 410 455 00

BESÖK OSS

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

MAILA OSS

Info@pinetree.se