Rekrytering utvecklad för dig!

Gör det enkelt för dig själv…

Vi bryter gamla normer och gör det ingen någonsin gjort tidigare.

Vi jobbar smartare, mer effektivt och är experter på att utnyttja stora datamängder för att nå högsta möjliga kvalitet i vår leverans.

Vår främsta styrka är vår förmåga att bygga ett nätverk med personliga relationer i världsklass!

Pinetree recruiting kontakta oss

Våra tjänster

Några av våra absolut bästa paket!

Recruitment as a service

Vi tar ett större strategiskt helhetsgrepp kring organisationen med…

Läs mer

Vi tar ett större strategiskt helhetsgrepp kring organisationen med fokus på långsiktig kompetensförsörjning.

Genom att kombinera en djupgående analys av nuvarande situation och framtida behov kan våra erfarna konsulter ta fram en handlingsplan för en effektiv och träffsäker rekrytering.

I kombination med någon eller del av våra övriga produkter säkerställer vi en hållbar och kvalitativ process att förbättra samtliga delar i rekryteringen. Detta passar oavsett om ni saknar intern rekryterare eller behöver förstärka er befintliga rekryteringsavdelning.

Headhunting active

Vi bearbetar exklusivt profiler som matchar era önskemål…

Läs mer

Vi bearbetar exklusivt profiler som matchar era önskemål och som ökar ert inflöde av kvalitetssäkrade kandidater. Ett team i 4 steg bestående av en sourcher, en researcher, en headhunter/mötesbokare och en rekryterare/projektledare som med datadrivna arbetsmetoder och effektiva processer driver projektet helt transparent och tillsammans med er.

Standardiserade processer och effektiva verktyg ger högre effektivitet och kvalitet jämfört med traditionell headhunting. Vi gör det möjligt för alla organisationer att arbeta med search och headhunting.

Pinetree agency

Vi träffar löpande en mängd mycket erfarna profiler…

Läs mer

Vi träffar löpande en mängd mycket erfarna profiler med hög kompetens där vi utgår från individuella önskemål om framtida arbetsgivare. På så sätt har vi ett stort nätverk av talanger vi har en personlig kontakt med.

Vi utgår från individuella önskemål för att säkerställa en hög matchning med våra partners.

Vi tar oftast ett arvode för att styra vår sourcing/search till anpassad kravprofil och för kvalitetssäkrade kandidater som ni väljer ut till intervju samt om ni anställer någon av oss presenterad kandidat. Pinetree har specialiserade avdelningar inom olika områden och träffar löpande många profiler med senior kompetens.

RING OSS

+46 8 410 455 00

BESÖK OSS

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

MAILA OSS

Info@pinetree.se