augusti 28,2018

INTERVJU MED VÅR NYA KOLLEGA – ANGELICA SALAZAR NELIN

 

Anglica Salazar Nelin – Kundansvarig Rekryterare/Projektledare

 

Varmt välkommen till Pinetree! Hur har sommaren varit och vad har du gjort?

Härligt att ha semester men också skönt att se fram emot ett nytt äventyr. Därför har det varit en positiv känsla hela sommaren. Jag har umgåtts med familj och vänner, varit på bröllop och rest. Självklart har jag längtat efter att få börja på Pinetree!

Vad har du jobbat med innan du började på Pinetree?

Jag har senast jobbat som rekryteringskonsult inom IT & Engineering. Jag har sedan 2012 jobbat inom IT-bemanning och konsultverksamhet där jag lärt mig väldigt mycket som jag kommer ha nytta av i mitt nuvarande jobb.

Vad är dina huvudsakliga arbetsuppgifter på Pinetree?

Att ha kundansvar där jag på det stora hela är en ”match-maker” som utgår från IT-specialisters individuella önskemål och ser till att de kommer vidare till ett riktigt bra uppdrag. Och att stötta mina kollegor på Pinetree och bygga vidare på vår gemensamma framgång.

Hur kommer det sig att du valde att börja på Pinetree?

Att Pinetree jobbar med individen i fokus tycker jag känns väldigt spännande och nytt på marknaden. Det känns som ett företag som vill göra en resa tillsammans med sina medarbetare. Där jag får möjlighet att vara kreativ och komma på lösningar tillsammans. Jag har jobbat inom IT senaste 6 åren och känner att det är ett område jag trivs väldigt bra med.

Jag har blivit väldigt väl bemött under mina intervjuer och att ni varit väldigt måna om att matcha värderingar och synsätt. Jag vill vara på ett bolag där jag kan leva och andas det företag jag jobbar i. Och det kände jag redan från första mötet!

Vad är dina intryck så här långt?

Att det är en väldigt varm, omhändertagande och härlig energi. Att ni är måna om att få medarbetare att känna sig hemma och välkomnande. Det finns en tydlig plan för hur Pinetree onboardar en nyanställd. Det gör att jag känner mig trygg och att det skall bli väldigt roligt.

 

No Comments

Post A Comment